Ympärivuotista matkailua

Kukkolankoski

Aloitin lähimatkustamisen jo isän kyydissä kalanmyyntireissulla ympäri Pohjois-Suomea. Bussilla opintoihin ja töihin Rovaniemelle ja sieltä Kemijärvelle, Pohjois-Italiaan ja takaisin.  Mainostoimiston ja perheen yhdistäminen 30-vuotiaana oli rikkaimpia ja haastavimpia kokemuksiani elämässä. Muutot Keski-Suomen, Lapin ja Varsinais-Suomen välillä sisälsivät enemmän uusia mahdollisuuksia kuin menetyksiä.  Restonomin opinnot (AMK ja YAMK) tulivat tutuksi Hämeen ja Lapin ammattikorkeakouluissa.

Kokemukset moninaisissa kehittämistehtävissä ovat vahvistaneet ja laajentaneet osaamisaluettani kestävämpään ja suunnitelmallisempaan matkailuliiketoimintaan. Viime vuosina olen auttanut teollisuusmatkailun kehittämistä Meri-Lapissa ja Raahessa.

Vuoden 2020 aikana tein hankehakemuksia koronakriisiin liittyen matkailun aluetason kehittämishankkeisiin.

Lisää kokemuksistani tästä.

Jos kiinnostuit, ota yhteys: oruokamo(at)gmail.com

Kuva: Oili Ruokamo. Aihe: Siian lippoaja-patsas seisoo Tornionjoessa Kukkolankoskella, taiteilija Erik Vargtand.

Julkaissut oiliruokamo

Olen kalastajaperheen lapsi Posiolta, joka on ammentanut yrittäjyystaitonsa ja elämäntapansa jo asuessaan kotona. Vaikka muutinkin sieltä pois jo 15-vuotiaana on elämänasenne ja positiivinen tahto tehdä asioita innolla ja rohkeasti säilynyt ja auttanut minua vaikeinakin hetkinä elämässä. Haluankin omalla esimerkilläni ja teoillani auttaa muitakin 'voimaantumaan' ja voimaan paremmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: