Erämaaretriitti Posiolla

Erämaahotelli Kirikeskus sijaitsee Posiolla Kirintöjärven rannalla. Kuva Erämaahotelli Kirikeskus.

Joogaretriitti Erämaahotellissa – 2 vrk, täysihoidolla 435 e/hlö.
Ruskan loistossa kylpevä retriitti pe-su 17.-19.9.2021 majoitus 4 hh jossa toisilla majoittujilla oma parvi
Paikka: Erämaahotelli Kirikeskus, Posio
Joogan yhdistäminen kädentaitoihin keramiikkakurssilla auttaa maadoittumaan ja keskittymään olennaiseen – olemaan yhteydessä äiti maan energiaan. Iltaisin saunotaan järven rantasaunassa ja nautitaan yhdessäolosta paljussa sekä viilennytään uimalla puhtaassa järvivedessä ruskan loistossa.

Ohjelmaan sisältyy ohjattujen joogaharjoitusten lisäksi päivittäisiä syksynmakuisia luontoretkiä hotellin metsäiseen ympäristöön ja läheisen Kirintövaaran retkeilyreiteille.

Lisätiedot Erämaahotelli Kirikeskus puh. 041 315 01 31 / Janica Suominen, Kehitys- ja myyntipäällikkö – sähköposti: info@kirikeskus.fi.

Varaukset suoraan Erämaahotelli Kirikeskus, maksu saavuttaessa paikan päälle
pe-su 17.-19.9.2021 tästä linkistä

Tulopäivä perjantai                    
15.00 mennessä saapuminen ja majoittuminen
16.30-17.30 Kevyt kasvisruoka, retriitin info, paikan esittely
18.00-19.30 Lempeä yinjoogaharjoitus. Yinjooga on terapeuttinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä, auttaa keskittymään nykyiseen hetkeen sekä mahdollistaa päästämään irti kaikesta suorittamisesta. Harjoitus etenee rauhalliseen tahtiin, kehon ei tarvitse olla notkea tai venyvä. Harjoituksen alussa ja lopussa tiibetiläisten maljojen kauniit soinnut auttavat rentoutumisessa.
19.30 – Saunomista rantasaunassa, uintia luonnonvesissä, tutustumista toisiin ja kevyt iltapala

Lauantai                            
7.00-9.00 Herättelevä, kehoa ja mieltä vahvistava aamujooga, joka aloitetaan meditaatiolla. Meditaatiossa keskitytään kehon energiakeskuksiin (chakrat), joita joogaharjoitus tasapainottaa. Jooga-asanat perustuvat hathaan, jotka soljuvat eteenpäin tietoisen hengityksen ja läsnäolon kautta lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Sään salliessa harjoitus tehdään Kirintöjärven rannalla.
9.00-10.00 Aamupala
10.00-12.00 Keramiikkakurssi, saven muotoilua käsin oman muiston tekemiseksi
12.00-13.00 Keittolounas
13.00-14.00 Vapaata aikaa
14.00-15.30 Lempeä yinjooga, joka aloitetaan hengitysharjoituksella.
16.00-17.00 Päivällinen
17.00-n. 20.00 Ohjattu metsäkävely lähireitillä ruskan loistossa, metsäjoogaa, puiden halauksia ja luonnon havainnointia, teehetki ruskan värisessä metsässä.
20.00 – Rantasauna, palju, uimista, yhdessäoloa ja iltapala

Lähtöpäivä sunnuntai                        
7.00-9.00 Herättelevä, kehoa ja mieltä vahvistava aamujoogaharjoitus, joka aloitetaan hengitysharjoituksella. Sään salliessa harjoitus tehdään Kirintöjärven rannalla.
9.00-10.00 Aamupala
10.00-11.30 Pieni luontoretki lähilaavulle ja retriitin palautekeskustelu
11.30 -12.30 Lounas ja kotiinlähtö. Huoneiden luovutus viimeistään klo 13.

Pidätämme oikeudet aikataulujen ja ohjelmien muutokselle.

Majoituksen, saunat, ruokailut ja keramiikkakurssin hoitaa Erämaahotelli Kirikeskus. Joogan ja luontoretket tarjoaa Oili Ruokamo – Tmi Oili Ruokamo.

Mukaan tarvitset joogamaton, viltin, vesipullon, mukavan säänmukaisen vaatetuksen sisälle ja ulkoiluun sekä saunakamppeet.

VAKUUTUS:
Muistathan, että tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että matkavakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset.

Kirikeskuksen monitoimitila muotoutuu erinomaiseksi joogasaliksi 20 hengelle. Kuva otettu Juhannukseen laskeutumisen retriitillä kesäkuussa 2021.
Kirintöjärven rannalla sijaitsevan Kirikeskuksen vastapäätä lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee laavu ja nuotiopaikka. Kuva otettu Juhannukseen laskeutumisen -retriitillä kesäkuussa 2021.
Posion Kirikeskuksen keramiikkakurssi sisältyy joogaretriitteihin. Kuva otettu Juhannukseen laskeutumisen -retriitillä kesäkuussa 2021.

Julkaissut oiliruokamo

Olen kalastajaperheen lapsi Posiolta, joka on ammentanut yrittäjyystaitonsa ja elämäntapansa jo asuessaan kotona. Vaikka muutinkin sieltä pois jo 15-vuotiaana on elämänasenne ja positiivinen tahto tehdä asioita innolla ja rohkeasti säilynyt ja auttanut minua vaikeinakin hetkinä elämässä. Haluankin omalla esimerkilläni ja teoillani auttaa muitakin 'voimaantumaan' ja voimaan paremmin.

One thought on “Erämaaretriitti Posiolla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: