Joogaretriitti Keminmaassa

Mieli ja keho nauttii Etelä-Lapissa sijaitsevassa Old Pine Husky Lodgessa Keminmaassa. Kuva (c) Francesca Dani.

Suloiset huskyt ja jooga Keminmaassa – 2 vrk, täysihoidolla 490 e/hlö.
pe-su 2.- 4.7.2021.
Paikka: https://www.oldpinehusky.com/, Honkamaantie 32, Keminmaa
Old Pine Husky Lodge sijaitsee aidosti lappilaisessa luonnossa, keskellä lähes ei mitään. Lähimpään kaupunkiin Kemiin on matkaa 40 km. Rovaniemelle 95 km, Tornioon 55 km ja Ouluun 130 km. Entinen Keminmaan seurakunnan leirikeskus on vaihtanut omistajaa vuonna 2019, kun italiainen Alessandro Maccari hankki keskuksen omistukseensa. Paikka on keskellä lumoavaa metsää, pihapiirissä on muutamia rakennuksia sekä yli 30 suloisen huskykoiran kotikopit.

Retriitin ohjelmaan sisältyy ohjattujen joogaharjoitusten lisäksi opastettu luontoretki kävellen huskien kanssa ympäröivässä metsässä, koirien rapsuttelua ja halauksia, rentouttavia sauna- ja paljuhetkiä, maittavaa kasvisruokaa sekä samanhenkisten osallistujien seuraa.

Joogatiedustelut Oili Ruokamolle s-posti: oruokamo(at)gmail.com.
Ilmoittautumiset ja varaukset suoraan matkanjärjestäjälle Old Pine Husky Lodgeen Matkanjärjestäjänä toimii saman omistajan yritys LappOne – The Five Senses of Lapland (lappone.com). Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkemmat ohjeet maksuista, kulkuyhteyksistä sekä majoituksesta 8-hengen huoneessa (rajoitetusti 2-hengen huoneessa lisämaksusta). Voit myös kertoa samalla mahdollisista ruokarajoituksista. Retriitin minimiosallistujamäärä on 12 ja maksimi 20 henkilöä. Voit myös laittaa suoraan sähköpostia info@oldpinehusky.com

Matkanjärjestäjä hakee lisämaksusta tarvittaessa Kemistä, Rovaniemeltä ja Oulusta.

Tulopäivä perjantai 2.7.2021                 
17.00 mennessä saapuminen ja majoittuminen
17.00-17.30 Kevyt kasvisvälipala, retriitin info, paikan esittely
17.30-19.30 Laskeutuminen joogaretriitin tunnelmaan lempeällä yinjoogaharjoituksella. Yinjooga on terapeuttinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä, auttaa keskittymään nykyiseen hetkeen sekä mahdollistaa päästämään irti kaikesta suorittamisesta. Harjoitus etenee rauhalliseen tahtiin, kehon ei tarvitse olla notkea tai venyvä. Harjoituksen alussa ja lopussa tiibetiläisten maljojen kauniit soinnut auttavat rentoutumisessa.
19.30-20.30 Päivällinen 
20.30 – Saunomista puusaunan lempeässä lämmössä, tutustumista ja iltapala.

Lauantai 3.7.2021               
7.00-9.00 Herättelevä, kehoa ja mieltä vahvistava aamujooga, joka aloitetaan meditaatiolla. Sään salliessa harjoitus ulkona. Jooga-asanat perustuvat hathaan, jossa liikkeet soljuvat eteenpäin tietoisen hengityksen ja läsnäolon kautta lempeästi omaa kehoa kuunnellen.
9.00-12.00 Aamupala, vapaata aikaa tutustua toisiimme ja kohteeseen
12.00-15.00 Metsäkävely jokirantaan huskykoirien ja oppaan kanssa, retkieväs nautitaan laavulla nuotion ääressä.
15.00-16.00 Vapaata aikaa
16.00-18.00 Lempeä yinjooga, joka aloitetaan hengitysharjoituksella.
18.00.22.00 Päivällinen ja rentoutumista saunassa ja paljuissa, iltapala.

Lähtöpäivä sunnuntai 4.7.2021

7.00-9.00 Herättelevä, kehoa ja mieltä vahvistava aamujooga, joka aloitetaan hengitysharjoituksella. Sään salliessa harjoitus ulkona.
9.00-10.00 Aamupala
10.00-11.00 Metsäinen luontoretki lähiympäristöön, Lapin kesäisen luonnon tarkkailua,
11.00-12.00 Lounas, retriitin palaute ja kotiinlähtö. Mahdollinen kuljetus rautatieasemalle tai lentokentälle (lisämaksusta).

Hinta: Majoitus 8-hengen huoneessa täysihoidolla, sis. ohjelman mukaiset aktiviteetit 490€, 2-hengen huoneessa 590€.

Maksuehdot: 20% vahvistuksen aikana, 80% 15.6.2021 mennessä. Peruutuskulut 20% 15.6.2021 mennessä, muutoin 100%.

Varusteet ja kokemusvaatimukset: Tule sellaisena kuin olet – et tarvitse välttämättä aikaisempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset joogamaton, viltin, vesipullon, mukavan säänmukaisen vaatetuksen sisälle ja ulkoiluun sekä saunakamppeet.

Majoitus: 8-hengen huoneissa, lisämaksusta mahdollisuus 2-hengen huoneeseen (2 kpl). Lomakeskuksen jokaiseen huoneeseen kuuluu patio, jolta näkymä luontoon. Huoneissa on vaatekaappi ja käytettävissä on jaettu kylpyhuone. WC ja suihku sijaitsevat eri rakennuksessa (n. 30 metriä). Kohteessa on italialainen kahvila ja pizzeria, yhtenäinen oleskelutila ja puutarha. Paikan päällä on myös grillikota, majoitushinta sisältää WiFin ja yksityisen pysäköintialueen käytön. Tarhalla asuu yli 30 huskykoiraa.

Palvelun tuottajat: Majoituksen, saunan, ruokailut ja metsäkävelyn huskykoirien kanssa hoitaa Old Pine Husky Lodge (Old Pine Oy). Joogan ja luontoretken tarjoaa Oili Ruokamo (Tmi Oili Ruokamo). Matkanjärjestäjänä toimii LappOne- The Five Senses of Lapland (Monny AB), joka tarvittaessa järjestää myös kuljetukset.

Vakuutus ja turvallisuus: Muistathan, että tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että matkavakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset. Old Pine Husky Lodge sijaitsee turvallisella alueella.

Pidätämme oikeudet aikataulujen ja ohjelmien muutokselle.

Leikkisät ja ystävälliset huskykoirat asuvat kanssamme joogaretriitin pitopaikassa Old Pine Husky Lodgessa, Keminmaassa. Kuva (c) Francesca Dani.
Majoitumme 8-henkilön huoneessa,, lisämaksusta 2-hengen huoneita 2 kpl. Kuva: (c) Francesca Dani.

Julkaissut oiliruokamo

Olen kalastajaperheen lapsi Posiolta, joka on ammentanut yrittäjyystaitonsa ja elämäntapansa jo asuessaan kotona. Vaikka muutinkin sieltä pois jo 15-vuotiaana on elämänasenne ja positiivinen tahto tehdä asioita innolla ja rohkeasti säilynyt ja auttanut minua vaikeinakin hetkinä elämässä. Haluankin omalla esimerkilläni ja teoillani auttaa muitakin 'voimaantumaan' ja voimaan paremmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: