Hillaretriitti Ranualla (peruttu)

Hillaretriitti Ranualla 2 vrk, täysihoidolla 399 e/hlö pe-su 27.-29.8.2021

Paikka: Ranuan eläinpuisto, Rovaniementie 29, 97700 Ranua

Joogapainotteinen hillaretriitti Ranualla eläinpuiston metsäisessä luontoympäristössä avaa kehomme ja mielemme alkavaan ruskaan. Viikonlopun aikana harjoittelemme rentoutumista, kuuntelemme omaa kehoa ja opettelemme pysähtymistä. Hemmottelemme itseämme joogaharjoitusten lisäksi saunahoidolla, jossa käytettävät tuotteet ovat luonnonmukaisia ja ekologisia – kaikki ranualaisena käsityönä tehtyjä. Nautimme Eläinpuiston keittiön herkullisista kasvisruuista ja majoitumme Gulo Gulon kauniisiin ja tilaviin mökkeihin sekä tutustumme toisiimme.

Joogaretriitin vetäjänä toimii posiolaissyntyinen, kokenut joogaopettaja Oili Ruokamo (RYT200-joogaopettaja, yinjoogaopettaja, http://www.oiliruokamo.com). Hillasaunassa ovat mukana ranualaiset Tmi Anu Tahkola ja Rubus Cosmetics Tiina Torvinen.

Ilmoittautumiset ja varaukset suoraan 15.8.2021 mennessä Ranuan eläinpuiston sähköpostiin ranuan.zoo@ranuazoo.com

Voit tulla sellaisena kuin olet, et tarvitse välttämättä aikaisempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset oman joogamaton ja loppurentoutukseen viltin.

Joogaa harjoittamalla voi löytyä levollinen mieli ja tasapainoinen keho. Sana ”yoga” on sanskritin kieltä ja merkitsee yhteyttä. Tällä tarkoitetaan yhteyttä omaan itseen, sillä jooga merkitsee kokemusta omasta itsestä. Toisaalta jooga tarkoittaa hyvää sosiaalista yhteyttä. Sopusointu itsensä kanssa voi heijastua myös ihmissuhteisiin.

OHJELMA:

Tulopäivä perjantai
17.00 mennessä saapuminen ja majoittuminen Gulo Gulon 6 hlön mökkeihin
17.00-18.00 Kevyt kasvisruoka, retriitin info, paikan esittely
18.15-19.45 Lempeä yinjoogaharjoitus. Yinjooga on terapeuttinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä, auttaa keskittymään nykyiseen hetkeen sekä mahdollistaa päästämään irti kaikesta suorittamisesta. Harjoitus etenee rauhalliseen tahtiin, kehon ei tarvitse olla notkea tai venyvä. Harjoituksen alussa ja lopussa tiibetiläisten maljojen kauniit soinnut auttavat rentoutumisessa.
19.45 – Saunomista mökeissä, tutustumista ja iltapala

Lauantai
7.30-9.00 Herättelevä, kehoa ja mieltä vahvistava aamujooga, joka aloitetaan meditaatiolla. Joogaharjoitus perustuu lempeään hathaan, jossa asanat soljuvat eteenpäin tietoisen hengityksen ja läsnäolon kautta lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Sään salliessa harjoitus toteutetaan ulkona.
9.00-10.00 Aamupala
10.00-12.00 Tutustuminen Ranuan eläinpuiston ulkoilu- ja luontoreittiin (3,4 km). Havainnoidaan alkavan Lapin kesän luontoa, hengitellään, halaillaan puita ja kokeillaan metsäjoogaa. Polku on leveä ja helppokulkuinen.
12.00-13.00 Keittolounas
13.30-14.30 Vapaata aikaa
14.30-16.30 Lempeä yinjooga, joka aloitetaan hengitysharjoituksella (pranayama).
16.30-17.30 Päivällinen
17.30-18.30 Opastettu kierros Ranuan Eläinpuistossa
18.30 – Omatoiminen, hemmotteleva hillasauna, johon meitä opastaa palveluntuottaja Anu Tahkola.
Hillasauna on hoitosauna, jossa tuotteet on valmistettu Ranualla ja pääraaka-aine eli hillanlehti, on kerätty Ranualta. Tuotteet ovat luonnonmukaisia sekä ekologisia eivätkä sisällä hajusteita, parabeeneja tai synteettisiä kemikaaleja. Hillahoidon ajaksi mukaan tulee saunahatut ja laudesuoja.

Hillasauna sisältää hemmottelun koko keholle:
– peseytyminen hillashampoolla
– saunassa hillanlehtikasvonaamio
– vartalonhoito hillanlehtiöljyllä ja hillavillakivellä
– hillanlehtijalkakylpy

Saunajuomana on hillajuhlajuoma. Saunan jälkeen kasvoille sivellään hillavoide ja laitetaan suut makeiksi hillavaahtokarkeilla.

Hillasaunassa mukana myös hillatuotteiden valmistaja Rubus Cosmeticsin (aik Kunnonmetsästäjä) Tiina Torvinen esittelemässä ja myymässä ihania hillatuotteita.

Illan lopuksi nautitaan iltapala.

Lähtöpäivä sunnuntai
7.30-9.00 Herättelevä, kehoa ja mieltä vahvistava aamujooga, joka aloitetaan hengitysharjoituksella. Sään salliessa harjoitus tehdään ulkona.
9.00-10.00 Aamupala
10.00-12.00 Luontoretki lähiympäristöön, alkavan Lapin kesän luonnon tarkkailua, hengittelyä, metsäjoogaharjoituksia. Retriitin palautekeskustelu.
12.00 – Lounas ja kotiinlähtö.

Muistathan, että tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että matkavakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmisesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset.
Pidätämme oikeudet aikataulujen ja ohjelmien muutokselle.

Julkaissut oiliruokamo

Olen kalastajaperheen lapsi Posiolta, joka on ammentanut yrittäjyystaitonsa ja elämäntapansa jo asuessaan kotona. Vaikka muutinkin sieltä pois jo 15-vuotiaana on elämänasenne ja positiivinen tahto tehdä asioita innolla ja rohkeasti säilynyt ja auttanut minua vaikeinakin hetkinä elämässä. Haluankin omalla esimerkilläni ja teoillani auttaa muitakin 'voimaantumaan' ja voimaan paremmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: