Hillaretriitti Ranualla

Hemmotteleva hillaretriitti hillapitäjässä 2 vrk, 399 €/hlö pe-su 27.-29.5.2022

Paikka: Ranuan eläinpuisto, Rovaniementie 29, Ranua

Joogapainotteinen hillaretriitti Ranualla eläinpuiston metsäisessä luontoympäristössä avaa kehomme ja mielemme alkavaan kesään. Viikonlopun aikana harjoittelemme rentoutumista, kuuntelemme omaa kehoa ja opettelemme pysähtymistä. Hemmottelemme itseämme joogaharjoitusten lisäksi hillasaunahoidolla, jossa käytettävät tuotteet ovat luonnonmukaisia ja ekologisia – kaikki ranualaisena käsityönä tehtyjä. Nautimme Eläinpuiston keittiön herkullisista kasvisruuista, majoitumme Gulo Gulon kauniisiin ja tilaviin mökkeihin sekä tutustumme toisiimme.

Joogaretriitin vetäjänä toimii posiolaissyntyinen, kokenut joogaopettaja Oili Ruokamo (RYT200-joogaopettaja, yinjoogaopettaja). Hillasaunassa ovat mukana ranualaiset Tmi Anu Tahkola ja Rubus Cosmetics Tiina Torvinen.

Voit tulla sellaisena kuin olet, et tarvitse välttämättä aikaisempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset oman joogamaton, (nenäkannun) ja loppurentoutukseen viltin ja villasukat. Sään mukaiset lämpimät varusteet ulkoiluun.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMISET viimeistään to 28.4.2022 mennessä Oili Ruokamo puh. 040 596 5031; sähköpostilla: oruokamo(at)gmail.com. Toimitan ilmoittautujien tiedot Ranuan eläinpuistoon siten, että osallistuja saa maksulinkin maksuehdoilla 14 pv, jolloin retriitti on maksettu viikkoa ennen toteutumista.

OHJELMA:
Tulopäivä perjantai
17.00 mennessä saapuminen ja majoittuminen Gulo Gulon 6 hlön mökkeihin
17.00-18.00 Kevyt kasvisruoka, retriitin info, paikan esittely
18.15-19.45 Lempeä yinjoogaharjoitus. Yinjooga on terapeuttinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä, auttaa keskittymään nykyiseen hetkeen sekä mahdollistaa päästämään irti kaikesta suorittamisesta. Harjoitus etenee rauhalliseen tahtiin, kehon ei tarvitse olla notkea tai venyvä. Harjoituksen alussa ja lopussa tiibetiläisten maljojen kauniit soinnut auttavat rentoutumisessa.
19.45 – Saunomista mökeissä, tutustumista ja iltapala

Lauantai
7.30-9.00 Herättelevä, kehoa ja mieltä vahvistava aamujooga, joka aloitetaan meditaatiolla. Joogaharjoitus perustuu lempeään hathaan, jossa asanat soljuvat eteenpäin tietoisen hengityksen ja läsnäolon kautta lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Sään salliessa harjoitus toteutetaan ulkona.
9.00-10.00 Aamupala
10.00-12.00 Tutustuminen Ranuan eläinpuiston ulkoilu- ja luontoreittiin (3,4 km). Havainnoidaan alkavan Lapin kesän luontoa, hengitellään, halaillaan puita ja kokeillaan metsäjoogaa. Polku on leveä ja helppokulkuinen.
12.00-13.00 Keittolounas
13.30-14.30 Vapaata aikaa
14.30-16.30 Lempeä yinjooga, joka aloitetaan hengitysharjoituksella (pranayama).
16.30-17.30 Päivällinen
17.30-18.30 Opastettu kierros Ranuan Eläinpuistossa
18.30 – Omatoiminen, hemmotteleva hillasauna, johon meitä opastaa palveluntuottaja Anu Tahkola.

HILLASAUNA on hoitosauna, jossa tuotteet on valmistettu Ranualla ja pääraaka-aine eli hillanlehti, on kerätty Ranualta. Tuotteet ovat luonnonmukaisia sekä ekologisia eivätkä sisällä hajusteita, parabeeneja tai synteettisiä kemikaaleja. Hillahoidon ajaksi mukaan tulee saunahatut ja laudesuoja.

Hillasauna sisältää hemmottelun koko keholle:
– peseytyminen hillashampoolla
– saunassa hillanlehtikasvonaamio
– vartalonhoito hillanlehtiöljyllä ja hillavillakivellä
– hillanlehtijalkakylpy

Saunajuomana on hillajuhlajuoma. Saunan jälkeen kasvoille sivellään hillavoide ja laitetaan suut makeiksi hillavaahtokarkeilla.

Hillasaunassa mukana myös hillatuotteiden valmistaja Rubus Cosmeticsin (aik Kunnonmetsästäjä) Tiina Torvinen esittelemässä ja myymässä ihania hillatuotteita.

Illan lopuksi nautitaan iltapala.

Lähtöpäivä sunnuntai
7.30-9.00 Herättelevä, kehoa ja mieltä vahvistava aamujooga, joka aloitetaan hengitysharjoituksella. Sään salliessa harjoitus tehdään ulkona.
9.00-10.00 Aamupala
10.00-12.00 Luontoretki lähiympäristöön, alkavan Lapin kesän luonnon tarkkailua, hengittelyä, metsäjoogaharjoituksia. Retriitin palautekeskustelu.
12.00 – Lounas ja kotiinlähtö.

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT:
Tapahtuma maksetaan ennakkoon suoraan Ranuan Eläinpuiston ilmoittamalle tilille. Tarkemmat maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla.
Tmi Oili Ruokamo ja Ranuan Eläinpuisto eivät ole vastuussa suunnitelmiesi muutoksista, joten ilmoittautuminen on sitova. Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan viikonloppuun, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Sairaustapauksessa (todistus) maksu palautetaan.

VAKUUTUS:
Muistathan, että tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että matkavakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmisesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset.
Pidätämme oikeudet aikataulujen ja ohjelmien muutokselle.

Julkaissut oiliruokamo

I am the child of a fishing family from Finnish Lapland, which has developed its entrepreneurial skills and lifestyle from home. My values, an active attitude to life and a positive will to do things with enthusiasm and courage have survived and helped me move forward in life. My work and life have involved a lot of tourism and its development. Over the past ten years, I have also developed myself into a better person through yoga and walks in nature.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: