Posion hehkuvaa ruskaa -retriittiviikonloppu pe-su 16.-18.9.2022

Koe kaunis Posion erämainen ruskaluonto joogaten ja retkeillen! Kysynnän vuoksi olemme yhdistäneet jooga- ja päivävaellusretriitin yhteyteen Posion hehkuvaa ruskaa -retriittiviikonlopun pe-su 16.-18.9.2022 alk. 242 €/hlö 4 hh. Majoitus mahdollista myös 2 hh 267 € ja 1hh 305 €. Varsinainen viikonlopun retriitin ohjelma alkaa perjantaina klo 19.30 yinjoogaharjoituksella, mutta voit tulla aikaisemminkin ja nauttia Hotelli Kirikeskuksen ihanasta erämaaluonnosta hotellin pihalta lähtevillä reiteillä tai tutustua hotellin ainutlaatuisen Arktisen keramiikkakeskuksen näyttelyyn.

Hotelli Kirikeskuksen Kisura-ravintola on avoinna koko viikonlopun pe-la.

Kenelle sopii ja mitä mukaan:
Retriittiviikonloppu sopii kaikille eli et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Retriitillä tarvitset oman joogamaton, viltin, villasukat, vesipullon, uimapuvun, mukavan säänmukaisen vaatetuksen sekä sisälle että ulkoiluun ja saunakamppeet.

Majoituksen, saunat ja ruokailut hoitaa Erämaahotelli Kirikeskus. Joogaopettajana toimii posiolaissyntyinen Oili Ruokamo RYT200R.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN Oili Ruokamo puh. 040 495 5031; sposti oruokamo(at)gmail.com
ja Erämaahotelli Kirikeskus sposti info(at)kirikeskus.fi; (linkki).
Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mahdolliset ruokarajoitteet, tuloaika sekä onko kokemusta joogasta.

OHJELMA:

Perjantai 16.9.
Saapuminen Posiolle Hotelli Kirikeskukseen, majoitus mahdollista klo 14 alkaen. Kevyt välipala tulon yhteydessä n. klo 18.
19.30-21.00 Ihana yinjoogaharjoitus, jolla laskeudutaan viikonlopun viettoon. Tiibetiläiset maljat sointuvat rentoutuksessa kauniisti.

Lauantai 17.9.
7.30-9.00 Lempeä ja helppo joogaharjoitus vinyasa flow, jolla avataan kehoa päivään.
9.00-10.00 Aamiainen

10.00-15.00 Ohjattu päiväretki Karitunturin merkitylle vaellusreitille, lähtö ja paluu hotellin piha-alueelta. Metsäjoogaa matkalla (sään salliessa) & lounaseväät nuotiolaavulla.
– TAI OMATOIMINEN tutustuminen hotellin yhteydessä Arktisen keramiikkakeskuksen näyttelyyn (kahdessa kerroksessa) sekä vierailu Posiolla Pentik-mäellä (galleria, kahvikuppimuseo, ostos- ja ruokailumahdollisuus). Mahdollisuus myös omatoimisesti kiertää hotellin ympäristön lyhyempiä luontoreittejä, maistella puolukoita ja nauttia ihanasta luonnon rauhasta.

16.00-17.30 Palauttava yinjoogaharjoitus
17.30-19.00 Rantasauna ja palju, uimista puhtaassa Kirintöjärvessä
20.00 Yhteinen illallinen Kisura-ravintolassa.

Sunnuntai 18.9.
7.30-9.00 Lempeä joogaharjoitus, jossa kiitetään itseämme.
9.00-10.00 Aamiainen
Kiitos ja hyvää kotimatkaa!
Pidätämme oikeudet aikataulujen ja ohjelmien muutokselle.

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT:
Tapahtuma maksetaan paikan päällä tultaessa Erämaahotelli Kirikeskukseen.
Tmi Oili Ruokamo ja Erämaahotelli Kirikeskus eivät ole vastuussa suunnitelmiesi muutoksista, joten ilmoittautuminen on sitova. Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan viikonloppuun, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Sairaustapauksessa (todistus) maksu palautetaan.

VAKUUTUS:
Muistathan, että tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että matkavakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset.

Tervetuloa!

Julkaissut oiliruokamo

I am the child of a fishing family from Finnish Lapland, which has developed its entrepreneurial skills and lifestyle from home. My values, an active attitude to life and a positive will to do things with enthusiasm and courage have survived and helped me move forward in life. My work and life have involved a lot of tourism and its development. Over the past ten years, I have also developed myself into a better person through yoga and walks in nature.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: