Osaaminen

Joogaosaaminen:
Jooga astui elämääni ensimmäisen kerran astangan muodossa 1990-luvulla asuessani Kemijärvellä. Moniin vuosiin en tiennyt mitään muista maailman joogasuuntauksista. Joogaohjaajan opinnot 2014 toivat joogaan kokonaisvaltaisuutta, filosofiaa ja uusia oivalluksia (RYT 200+100R). Retriitit ja syventävät kurssit (mm. yinjooga ja jooga-anatomia) ovat tuoneet hieman lisää ohjaukseen ja omaan harjoitteluun. Oma joogastudio Kemissä 2018 toi minulle uutta ja kannustavaa näkökulmaa ihmisten ohjaamiseen ja samalla uudenlaista nöyryyttä kohdata erilaisia asiakkaita.

Opinnot thaijoogahieronnan (laiskanmiehenjooga) ja tiibetiläisten äänimaljojen maailmassa ovat tuoneet ihanan uuden ulottuvuuden, joka innostaa minua joka päivä lempeydellään ja harmoniallaan.

Aloitin Kemissä Oilin joogahuoneessa viikottaisten joogatuntien pitämisen kesällä 2022, virtaavaa vinyasa flowta ja yinjoogaa.

Varaukset suoraan www.varaaheti.fi/oilinjoogahuone

Haluan auttaa sinuakin joogan voimaannuttaviin ja vapauttaviin kokemuksiin, ehkä myös uusien havaintojen tekemiseen itsessäsi ajan myötä!

 

Joogajäähyväiset koiralle Thaimaassa Chiang Maissa.
%d bloggaajaa tykkää tästä: