Joogaosaaminen

yoga asana

Aloitin heinäkuussa 2022 Kemissä Oilin joogahuoneessa viikottaisten joogatuntien pitämisen – vinyasa flow ja yinjoogaa. Varaukset suoraan www.varaaheti.fi/oilinjoogahuone

Asiakaspalautteita kesän 2021 retriiteiltä:

”Jooga toi minulle kehoni löytämisen ilon ja oivalluksen, että olen rakas itselleni ja hyväksyn itseni. Kiitos Oili, kaikkea hyvää sinulle matkallasi. Olet todella hyvä ohjaaja, lempeä ja osaava. Retriittipaikka oli joogalle sopiva, rauhallinen puurakennus. Henkilökunta aidosti ystävällinen, ei mitään teennäitä hymyilyä eikä ’pokkurointia’. Ruoka oli hyvää, ei ollut puolivalmiista eikä mielestäni pakastetuista eineksistä valmistettu. ” – Raija

”Sain uusia oivalluksia joogahetkissä. Itseymmärrykseni lisääntyi. Yritän muistaa hengityksen, nenäkannun & irtipäästämisen.”

Joogakokemus toisten ohjaamisesta:

Jooga astui elämääni ensimmäisen kerran astangan muodossa 1990-luvulla asuessani Kemijärvellä. Moniin vuosiin en tiennyt mitään muista maailman joogasuuntauksista. Joogaohjaajan opinnot 2014 toivat joogaan kokonaisvaltaisuutta, filosofiaa ja uusia oivalluksia (RYT 200+100R). Retriitit ja syventävät kurssit (mm. yinjooga ja jooga-anatomia) ovat tuoneet hieman lisää ohjaukseen ja omaan harjoitteluun. Oma joogastudio Kemissä 2018 toi minulle uutta ja kannustavaa näkökulmaa ihmisten ohjaamiseen ja samalla uudenlaista nöyryyttä kohdata erilaisia asiakkaita.

RYT 200-koulutuksen jälkeen aloin ohjaamaan joogaa säännöllisesti Kemissä 2015 kotona ja asiakkaiden tiloissa mm. FysioKemissä muutaman vuoden, kunnes perustin oman joogastudion Kemiin 2018. Lopetin studion toiminnan tiloihin tulleen vakavan vesivahingon seurauksena ja muutin kimpsut ja kampsut Helsinkiin 2019 syksyllä.

Olen ohjannut joogaa säännöllisesti Helsingin Pasilan Triplassa Fitness24seven-salilla syksystä 2019 toukokuuhun 2022 ja tuuraannut myös saman yrityksen muilla plus-saleilla Tikkurilassa, Kampissa, Käpylässä, Myyrmannilla ja Laajalahdessa. 

Kesäisin järjestän yhteistyökumppaneiden kanssa Arktisia hyvinvointiretriittejä Lapissa, jotka sisältävät joogan lisäksi paljon luonnossa kävelyä ja luonnon havainnoimista.

Julkaissut oiliruokamo

I am the child of a fishing family from Finnish Lapland, which has developed its entrepreneurial skills and lifestyle from home. My values, an active attitude to life and a positive will to do things with enthusiasm and courage have survived and helped me move forward in life. My work and life have involved a lot of tourism and its development. Over the past ten years, I have also developed myself into a better person through yoga and walks in nature.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: