Osaaminen

Vuonna 2023 on luvassa jälleen Arktisia hyvinvointiretriittejä, joissa ihanasti jooga ja luonto keskustelevat keskenään. Tulevana kesänä järjestetään kaksi retriittiä peräkkäisillä viikoilla Kemijärven Tapionniemessä pienessä kylässä Pyhätunturin ja Kemijärven välillä. Ensimmäinen heti juhannuksen jälkeen 26.-29.6.2023 (ma-to) ja toinen 3.-6.7.2023. Retriitit alkavat maanantaina klo 10 ja päättyvät torstaina klo 10.

Asiakaspalautteita:
Kesällä ja syksyllä 2021-2022 järjestimme useita teemallisia arktisia hyvinvointiretriittejä Lapin puhtaassa luonnossa yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa. Lappilaisen luonnon elvyttävä vaikutus todentui luontoretkillä ja joogaharjoituksissa.

Posion retriittien asiakaspalautteita:
”Upea paikka ja luontoympäristö retriitille. Kävely luonnossa elämys.”
”Hyvät joogat, miellyttävä ja asiantunteva ohjaaja.”

Kemijärven retriitin asiakaspalautteita:
”Jooga toi minulle kehoni löytämisen ilon ja oivalluksen, että olen rakas itselleni ja hyväksyn itseni. Kiitos Oili, kaikkea hyvää sinulle matkallasi. Olet todella hyvä ohjaaja, lempeä ja osaava. Retriittipaikka oli joogalle sopiva, rauhallinen puurakennus. Henkilökunta aidosti ystävällinen, ei mitään teennäitä hymyilyä eikä ’pokkurointia’. Ruoka oli hyvää, ei ollut puolivalmiista eikä mielestäni pakastetuista eineksistä valmistettu. ” – Raija

”Sain uusia oivalluksia joogahetkissä. Itseymmärrykseni lisääntyi. Yritän muistaa hengityksen, nenäkannun & irtipäästämisen.”

Kemin miniretriitin palautteita:
”Aivan ihanaa oli pitkästä aikaa, vaikka oma keho ei ihan täydessä terässä olekaan. Oilin ohjaukset on parhaita ja lempeitä.” – Heli

%d bloggaajaa tykkää tästä: